Tel.: +3630/59-559-42           e-mail: info@nyarfadent.hu

1946488

Tel.: +3630/59-559-42          

Családok fogászati kezelései

családi fogászati kezelések

A NyárFa Dent fogászat teljes családoknak nyújt fogászati kezelést. Sokszor baráti viszonyt ápolunk kicsikkel és nagyokkal egyaránt. Nagymamának fogpótlást, anyukáknak fogmegtartó kezeléseket, unokáknak fogszabályozást végzünk. Generációk szolgálatában állunk!

Kényelmes elhelyezkedés, nyugodt légkör

A város szélén, könnyű, ingyenes parkolással, diszkrét helyen fogadjuk pácienseinket. A NyárFa Dent hangulatos, nyugodt légkörrel fogadja a család minden tagját. Rendelőnk minden terme nappalid hangulatát idézi. Egyszerű, letisztult, barátságos. Pont olyan, mint minden kollégánk!

Hírnevünk

Büszkék vagyunk arra, hogy a ti ajánlások útján, győri rendelőnk 3 év alatt több, mint 4000 páciensnek segített. Elégedettségüket visszajelzés formájában Google platformján olvashatod. Igyekszünk mindenkinek kedvezni, de a szakma szabályai ellen sosem teszünk! A legtöbb szülő visszatér gyermekével, idősebb hozzátartozójával, szomszédjával. Mindezt a bizalom jeleként értékeljük, ami erőt ad. Nap mint nap egy csapatként dolgozunk!

A pozitív értékelések és személyes visszajelzések hatalmas lendületet biztosítanak, hogy a további években is Győr és Győr környéki családok százainak legyünk a megbízható fogászata. 

36 e1704708021222

Szakértelem, precizió, prevenció - az egész család számára

A NyárFa Dent eredményességének titka a csapatmunka. Fogászatunkban kizárólag, különböző szakterületekre specifikálódott szakorvosok várak téged. Komplex esetekben összeülünk, konzultálunk egymással, hogy a tökéletes kezelési tervet át tudjuk nyújtani neked.

Megelőzés

Különös gondot fordítunk a megelőzésre! Tapasztalataink szerint sehol nem tanítják a fogmosást. Akkor honnan is tudjuk? Dentálhigiénikusaink személyre szabott otthoni szájápolási tanácsadással készülnek Neked vagy Gyermekednek. Közösen mosunk fogat, feltárjuk, megfestjük a baktériumokat.

Dentálhigiénia

Legyél úttörő Magyarországon! 

Hazánkban a prevenció gyerekcipőben van. Német és svájci példára alapozva kidolgoztuk szájhigiéniás protokolunkat. Az ápolt, egészséges mosoly alappillére a rendszeres fogkőeltávolítás! 

EMS rendszerünk csúcstechnológiát képvisel a fogkőeltávolításban, implantátum, fogszabályozó készülék karbantartásában. Kiváló segítség a gyermekek fogápolási igényének kialakításában. Dentálhigiénikusaink szakképzettek. Eredményes, látványos, hasznos!

Fogpótlások

Foghiánnyal rendelkező családtagoknak minden esztétikai igényt kielégítő, tartós, cirkónium koronákat ajánlunk saját fogra vagy implantátumra egyaránt. Tervezésnél az egészséges fogak védelme, a magas esztétikum és a hosszú távú eredmény a 3 vezető szempont.

Fogtömés

A legismertebb fogászati ellátást is lehet magas igényességgel kivitelezni. Kiváló minőségű tömőanyagok és minimálinvazív feltárási technikák alkalmazásával hosszú- hosszú évekig működő esztétikus töméseket készítünk. Rendelőnk digitális felszereltsége határtalan!

Szájsebészet

Kevés családi rendelő mondhatja el magáról, hogy professzionális eszközparkkal, digitális navigációs rendszerrel és 25 éves, nemzetközileg is elismert, tapasztalattal bíró szájsebésszel áll rendelkezésre. Legyen egy bölcsességfog gyors és fájdalommentes eltávolítása vagy akár egy komplex tervezést igénylő implantáció. Büszkék vagyunk Dr. Nyárády Zoltán maxillofaciális szájsebészünkre, aki nemzetközi előadó a minimálinvazív implantáció területén!

Implantáció

A NyárFa Dent fogászat egyik kiemelt professzionális szakterülete az implantáció. Kizárólag magyar nyelvű pacientúrára specializálódva, kerülve a “sorozatgyártást”, kiemelten fontos a magas minőség mellett a hosszú távú, implantológiai megoldások alkalmazása. 

Dr. Nyárády Zoltán szájsebészünkről és az implantációról mindent infót megtalálsz a NyárFa Dent implantcentrum aloldalon.