Tel.: +3630/59-559-42           e-mail: info@nyarfadent.hu

1946488

Tel.: +3630/59-559-42          

All-On-4 implantáció - implantátumokon teljes fix fogpótlás

Impantátum Győr szájsebészet NyárFa Dent

Az All-on-4 implantáció eredete

Ez a fajta implantáció Prof. Dr. Paulo Malo, világhírű implantológus nevéhez köthető. A NyárFa Dentnél kizárólag a professzor cége, a Nobel Biocare által szabadalmaztatott, eredeti technológiai megoldásokat alkalmazzuk.

Hatékonyságáról már 30 éve bizonyít az All-On-4 implantációs technika, hiszen idő-és anyagbeli megtakarítás is elérhető általa, miközben csak egy műtéti beavatkozásra van szükség.

Dr. Nyárády Zoltán személyesen is találkozott, operált és konzultált a Malo Klinikán. Vezető szájsebészükkel, Dr. Armando Lopes-zel a mai napig szoros szakmai kapcsolatot ápol és egyes szakmai kihívásokat közösen terveznek meg. Szaktudását legközelebb 2022 októberében meghívott előadóként Las Vegasban adja át kollegáinak.

Az All-On-4 implantáció előnyei

Ennek az implantáció típusnak lényege, hogy mindössze egy szájsebészeti beavatkozás elegendő teljes fix fogpótlás készítésekor. Még kedvezőtlen csontkínálat esetén is felhasználható az a módszer, amely során alsó illetve felső fogívenként 4 implantátumon rögzített titánvázas körhíd kerül felhelyezésre. 

A legfőbb tudnivalók az All-On-4 implantáció technikáról:

 • Mindössze csupán 24 óra alatt elkészíthető a hosszútávú, ideiglenes fix fogsorhíd.
 • Kismértékű csontállomány sem jelent problémát, csontpótlás nélkül elvégezhető.
 • Általában nincs szükség átmeneti kivehető fogsorra!
 • Meglévő, pontos fogsorával is tudunk dolgozni.
All-on-4 implnatum behelyezése Győr szájsebészet implantáció

Lépésről lépésre az alábbi pontok alapján történik az All-on-4 kezelés

 1. Egyéni konzultáció során személyre szabott kezelési terv készítése. Az implantáció beültetése előtt mindenképpen egy egyéni, személyre szabott konzultáció szükséges. Hosszú távra visszanyúló tapasztalattal rendelkező szakorvosunk által biztosított a minőségi ellátás. A rendelőnkben, néhány perc alatt elkészíthető CT és digitalis scan felvétel alapján történik az egyéni kezelési terv. Így minden tudnivalóról időben tájékozódhatnak pácienseink, a kezelési lépésektől kezdve egészen a kezeléshez szükséges költség-és időigényig.
 1. Az implantáció beültetése: Csupán egy műtéti időpont szükséges az All-On-4 implantáció beültetéséhez. Az elvégzendő beavatkozásra a professzionálisan felszerelt rendelőnkben kerül sor, nyugodt környezetben. A pár 1-2 órás műtétet követően protetikus szakorvosunk előkészíti a rögzített fogsorhídját, amely után pácienseik kísérővel távozhatnak.
 1. A fix híd implantátumokra való rögzítése: Az implantációt követően gyors fogpótlástan szakorvosra van szükség. Technikusunk készen áll. Ezt követően az implantátumok azonnali terhelésének köszönhetően 24 órán belül megtörténhet a hosszú távú, ideiglenes, rögzített hidak elkészítése a beültetett All-on-4 implantátumokra. A rendkívül gyors, azonban teljes mértékben precíz munkafolyamatnak köszönhetően pácienseink hamar visszatérhetnek kényelmes és megszokott életvitelükhöz. 

 

Nem jelent többé problémát az étkezés és újra magabiztosan nevethetsz!

 
 1. Végleges hídra való áttérés: Minimum 6 hónap várakozási idő szükséges az All-On-4 implantáció beültetése után. Ez idő alatt csontosodik be ugyanis teljesen az implantátum. Ezt követően tudjuk elkészíteni a végleges körhidakat. Ezek az implantátumon elhorgonyzott, csavarozható, alsó illetve felső rögzített körhidak. Mivel ilyenkor már az implantátumok jobban terhelhetőek, ennek köszönhetően a végleges híd az őrlőfogakat is visszaadja, a kisőrlő fogakig tartó ideiglenes híddal ellentétben. A páciensünk esztétikai preferenciáján alapul a végleges híd anyaga, hiszen többféle választási lehetőség is elérhető. A végleges híd elkészülési ideje alatt természetesen az ideiglenes továbbra is hordható.
 1. Kontroll és garancia: A kezelést követően, a tartósság és a megfelelő karbantartás érdekében félévente rendszeres kontroll vizsgálatra várjuk pácienseinket. Mely során szakképzett dentálhigiénikusaink szájhigiénés kezelést végeznek el. Nálunk komplex garancia is érvényesíthető a rendszeres kontroll vizsgálatok mellett. Ráadásul Nobel Biocare vagy Bredent implantátum használata esetén életre szóló garancia jár!
 1. A csavarozható rögzítés: A szokásos ragasztás helyett az All-On-4 implantációk esetén csavarral kerülnek rögzítésre a fogpótlások, a csavarozható eljárásnak köszönhetően. Szükség esetén ennek hatására az esetleges javítások bármikor könnyedén megoldhatóak mind az implantátumokra rögzített koronák, mind a hidak esetében. Az eljárás így nagyobb biztonságot jelent nem csak a páciens, de a szakorvos számára is.

Opcionális All-on-4 véglegesítés

Hat hónap elteltével az All-On-4 implantáció behelyezését követően az ideiglenes híd véglegesre való cserélése történik. Ilyenkor Titán vázra gyártott, Malo Clinic elnevezésű, teljes cirkónium, csavarozható körhíd készül el vagy egy költséghatékonyabb szintén fix, csavarozható fogsorhíd. A CAD-CAM technológiának köszönhetően magas precizitással készül a Titánváz, melynek hatására a végleges híd terhelhetősége és hossza felülmúlja az ideiglenes tulajdonságait.

A Malo körhídról

Ez a körhíd végleges fogpótlásként készül. A fogak egyszerűen és biztonságosan az implantátumokra lesznek behelyezve, speciálisan a koronák formájának megfelelően kialakított titán vázra. Mindezeknek köszönhetően ez a típusú körhíd biztosítja a ma elérhető, lehető legesztétikusabb eljárást.

16

Komplex garancia​

Számunkra elengedhetetlen, hogy az egyes alkotóelemek egymásnak megfelelőek, és összességében is minőségiek legyenek. Emiatt kerül a Nobel Biocare vagy Bredent implantátumokra a Malo- klinika által kifejlesztett fogpótlás. Ez kettős előnnyel jár. Amellett, hogy hosszú távú megbízhatóságot biztosít ez a kivitelezés, még a hosszú távú komplex garancia is érvényesíthetővé válhat. Számukra pácienseink biztonsága az elsődlege

Hosszútávú garancia és tartós biztonság

Az All-On-4 implantáció rendelőnk által nyújtott hosszan tartó előnyei

 • Rendelőnkben mindenki a pácienseink megelégedettsége érdekében dolgozik. Célunk hosszú távon is tartós, magas esztétikumú, tökéletes funkcionalitású, pontos illeszkedéséből adódóan kényelmes fogpótlásokat készíteni. 
 • Ennek érdekében rendelőnkben kizárólag a Nobel Biocare vagy Bredent által forgalmazott implantátumok kerülnek felhasználásra implantáció során. Az All-On-4 implantátumokat a gyártó cég hivatalos eszközeivel építjük be. Mindez kedvező a páciensek számára is. A lehető legpontosabb illeszkedést vagyunk képesek elérni a hosszú távú ideiglenes,  és végleges hidak elkészítésekor. Ez a legfőbb alapja a hosszan tartó, funkciójának megfelelő és magas esztétikai minőséggel rendelkező fogpótlásnak.

Teljes fogív rehabilitáció – csomagajánlatok

All-on-4 Basic -induló csomag

Nobel Biocare

1.6000.000.-

Bredent

1.400.000.-

Az All-on-4 induló csomag a legjobb ajánlatunk az Ön számára, ha el szeretné kezdeni az implantátumokra rögzített teljes fogsorának helyreállítását. Ez az ár tartalmazza a 

 • fogeltávolításokat (amennyiben egy ülésben elvégezhető és szükséges)
 • 4 db Nobel Biocare  vagy Bredent implantátum beültetését,
 • teljes sebészi és
 • protetikai orvosi munkadíjat  és az
 • ideiglenes hidat.

 

Az implantációt követően 4 munkanapon belül 10 fogat tartalmazó erős és esztétikus hosszútávú ideiglenes fix hidat készítünk, és az implantátumokra csavarokkal rögzítünk. Az ideiglenes fix hidat az implantációt követő 6 hónapos gyógyulási, csontosodási időszakra terveztük, hogy Önnek átmenetileg se legyen szüksége kivehető fogsorra.
6 hónap után javasoljuk az ideiglenes híd végleges hídra való cseréjét, ugyanakkor ez az ideiglenes híd kialakításának köszönhetően 6 hónapnál tovább is hordható, szükség esetén minimális költség ráfordítással javítható.
Jelentkezz konzultációra, hogy többet megtudj a további lehetőségeidről!

All-on-4  Titán – végleges csomag

Nobel Biocare

1.600.000.-

Bredent

1.400.000.-

Az All-on-4 végleges csomag kezelés a legjobb ajánlatunk számodra, ha nemcsak az ideiglenes hidat, hanem a végleges prémium híd elkészítését is szeretnéd kérni. Ez az ár tartalmazza a 

 • fogeltávolításokat (amennyiben egy ülésben elvégezhető és szükséges) 
 • 4 db Nobel Biocare vagy Bredent implantátum beültetését
 • a teljes sebészi és
 • protetikai orvosi munkadíjat,
 • az ideiglenes hidat és a  végleges titánvázú fogsort hidat.

 

Az implantációt követően 24 órán belül 10 fogat tartalmazó erős és esztétikus hosszútávú ideiglenes fix hidat készítünk, és az implantátumokra csavarokkal rögzítünk. 6 hónap után elkészítjük a végleges titánvázú fogsort  hidat, amit a csavarozható eljárásnak köszönhetően egyszerűen, pár perc alatt felrakunk.

A prémium All-on-4 csomagot választva, a hosszútávú ideiglenes híd után, az elérhető legesztétikusabb végleges hidat is el tudjuk készíteni Neked:  teljes cirkónium körhíd – Malo- híd.

Jelentkezz konzultációra, hogy többet megtudj a további lehetőségeidről!

 

Zygoma implantációs megoldás extrém csonthiány esetén

Fogatlan lakosság 5-8 százalékát érintő csonthiány esetén is van megoldásunk! Ne keseredj el, ha azt mondták CT alapján, hogy nem lehet fix, implantátumon rögzített fogpótlásod!  Maxillo-facialis szájsebészünk jártasan mozog nem csak a száj anatómiai képleteiben, hanem az azt körülvevő anatómiai képletekben is. Extrém csonthiány esetén a Nobel Biocare által kifejlesztett Zygoma implantátum jelenti a megoldást. Elkészülési lépései teljesen megegyeznek az All-on-4 implantációjéval. Részletesebben ITT olvashatsz róla. 

A legjobb egy személyes konzultáció, ahol minden kérdésed felteheted! 

All-on-6 implantációs megoldások

Az All-on-6 implantációs megoldás gyakorlati kivitelezésében megegyezik az All-on-4 teljes fogív rehabilitációjával. 2db implantátum árrat számolunk fel rá. A különbség abban rejlik, hogy azoknak a szerencsés pácienseknek tudjuk csak ajánlani ezt a stabil implantációs megoldást, akiknek fogelvesztés ellenére is remekül megtartott csontállománnyal rendelkeznek. Mivel szakmai műhibának tekinthető implantátum befogadására alkalmas csontozatba is csak 4 db implantátumot behelyezni, így szájsebészünk Dr. Nyárády Zoltán, első konzultáció alkalmával készített 3D CT felvétel alapján tudja megmondani, melyik megoldáson lehet gondolkodni.

A precizitásért felelős CAD-CAM technológia

A modern fogtechnika legkorszerűbb eljárása a CAD-CAM technológia. Ennek értelmében egy számítógép segítségével történik mind a tervezés, mind a kivitelezés folyamata. Legelső lépésben a fogpótlás váza készül el egy számítógépes szoftver felhasználásával. Ezután a terv adatait a marógép használja fel, amely háromdimenziós marás során, jellemzően cirkónium tömbből kifaragja a vázat. Ennek eredménye a precíziós pontosságú fogpótlás, amely az All-On-4 implantátumokra tökéletesen illeszkedik.

Csavarozható eljárással készült ideiglenes és végleges hidak

A Nobel Biocare és a Bredent által forgalmazott implantátumokon csavarozható módszerrel történik az elhorgonyzott fogpótlások rögzítése. A technológiának hatására az implantátumokra rögzített hidak teljes biztonság mellett kivehetőek és visszarögzíthetőek. Ez a fajta eljárás továbbá ideiglenesről végleges rögzített hídra való cseréjekor is magasabb biztonságot képes nyújtani. Nem csak a páciens számára, de a szakorvos számára is előnyös tulajdonság ez.A legmegbízhatóbb, hosszú távú tapasztalattal rendelkező szakorvosaink. 

Mi, a NyárFa Dentnél, elkötelezettek vagyunk azért, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Így szakorvosaink a legjobb tudásuknak megfelelően és emberközpontú hozzáállással dolgoznak annak érdekében, hogy a pácienseik életszínvonalát akár helyreállítsák, javítsák. Ennek érdekében minden munkatárstól elvárt a vállalati értékeink képviselete.