Tel.: +3630/59-559-42           e-mail: info@nyarfadent.hu

1946488

Tel.: +3630/59-559-42          

Zygoma implantátum - extrém csonthiány, fix pótlás

NyárFa Dent implantáció Győr szájsebészet

Teljes felső foghiány és extrém kevés csontállomány esetén is létezik megoldás a fogpótlásra! Ez a Zygoma implantátum. Az implantáció ilyen esetekben kihívást jelenthet, azonban mi a NyárFa Dentnél azon dolgozunk, hogy minden páciensünknek segítséget nyújthassunk!

Hogyan lehetséges a felső fogív rehabilitációja csontpótlás nélkül?

A Zygoma implantátum azoknak jelent megoldást, akik szeretnék elkerülni a fokozott műtéti megterhelést és a hosszú gyógyulási időt. Ezzel a fogpótlási módszerrel nem kell kompromisszumokat kötnie a kényelem kárára, hiszen ez a fogpótlási beavatkozás nem jár olyan kellemetlenségekkel, mint a különböző kivehető fogpótlások. A Zygoma implantátumok hosszú távra nyújtanak biztonságos megoldást, így szívből ajánljuk azokat pácienseinknek!

15 1

Ezt az implantátum típust a teljes felső foghiány helyreállításához alkalmazzuk, ha extrém kismértékű csontállomány áll a rendelkezésre. A különleges Zygoma implantátumok nem a hagyományos implantációs módszerrel kerülnek beültetésre, így a beavatkozás csontpótlás szükségessége nélkül is megvalósítható. Az implantátumokat a felső őrlő régiók területére, a járomcsontba ültetjük be.

Minden páciensünk részére egyedi kezelési tervet és személyre szabott kezelést biztosítunk, a legkorszerűbb digitális technikával. A tökéletes eredményhez személyes, egyénre szabott konzultáció szükséges. A beavatkozás előtt elengedhetetlen CT felvétel, valamint digitálsi scan készítése, hogy nagy biztonsággal és pontos tervezéssel visszaadjuk a fogait.

Az All-on-4 módszer és a Zygoma implantátum kapcsolata

Implantátum behelyezése Győr szájsebészet NyárFa Dent bölcsességfog eltávolítás

A Zygoma implantátum segítségével csontpótlás nélkül is megvalósítható a fogak pótlása és a rögzített körhíd készítése. Az All-on-4 módszer segítségével a teljes fogív rehabilitálhatóvá válik, hiszen a 4 implantátumon elhorgonyzott híd elkészítésével még átmenetileg sincs szükség kivehető fogpótlás alkalmazására.

Ezzel a technikával 4 fogászati implantátum gondoskodik a az elkészített körhíd stabil rögzítéséről, ebből kettő speciális Nobel Biocare implantátum, ennek köszönhetően csökken a műtéti megterhelés és elkerülhető a csontpótlás is. A beavatkozás kevésbé megterhelő, kiszámíthatóbb.

Zygoma implantátum csomagajánlatai

Zygoma implantátum Basic induló csomag

Nobel Biocare

2.400.000.-

Nobel Zygoma implantatum Győr szájsebészet NyárFa Dent

All-on-4 koncepció alapján működő implantátum rendszer.
Előfordul, hogy a felső állcsont hátsó területén csak speciális, hosszú implantátumokkal tudjuk megoldani a körhíd készítését. Ez a Zygoma Hybrid kezelés. Az ár tartalmazza a 

 • fogeltávolításokat (amennyiben szükséges és egy ülésben elvégezhető), 
 • 2-2 db Nobel Parallel CC és a Zygoma implantátum
  beültetését
 • eredeti Nobel Biocare Multi-unitokat
 • Temporary Snap Copingokat
 • a teljes sebészi és
 • protetikai orvosi
  munkadíjat,
 • az akrilát 10 tagú, hosszútávú ideiglenes hidat, melyet az implantációt követően 24 órán belül, 6 hónapos időszakra
  készítünk.

Jelentkezz konzultációra, hogy többet tudj meg a további lehetőségedről!

Zygoma implantátum Titán végleges csomagra váltás

Nobel Biocare

1.600.000.-

A Zygoma implantátum előnyei

 • Alkalmazásukkal elkerülhető a nagymértékű csontpótló műtét.
 • Extrém kis mennyiségű csontállomány esetén is lehetőség van implantátumokon rögzített fogpótlás beültetésére.
 • Az implantátum beültetését követően 24 órán belül a helyére kerül a tartós ideiglenes híd, hogy újra magabiztosan mosolyoghasson!
 • Soha többet nem kell instabil és kényelmetlen kivehető fogsort viselnie!
All-on-4 Nobel Zygoma implantátum Győr extrém csonthiány NyárFa Dent

behelyezésének folyamata

Gyakorlatilag megegyezik a front régióban több csonttal rendelkező páciensek All-on-4 implantációs technika eljárásával. A fogászati implantátum beültetését követően 24 órán belül lehetőség van hosszú távú ideiglenes rögzített híd behelyezésére. Ennek köszönhetően szinte azonnal visszaállítható a korábbi életminőség és pácienseink újra magabiztosan nevethetnek és étkezhetnek.

Az implantációt követő félévvel az ideiglenes hidat mindenképpen ajánlott végleges hídra cserélni! A gyógyulási idő alatt az implantátum osszeonitegrálódik, ezt követően nagy biztonsággal elkészíthető az implantátumokon elhorgonyzott, rögzített végleges híd. A végleges híd behelyezését követően az implantátumok még inkább terhelhetővé válnak.