Tel.: +3630/59-559-42           e-mail: info@nyarfadent.hu

1946488

Tel.: +3630/59-559-42          

Nyerj velünk bepillantást a különböző fogtechnikai megoldásokba!

A fogászati technológiák folyamatosan fejlődnek, így hozva áttöréseket az ellátás minőségében és hatékonyságában. Győrben mi is a legmodernebb fogtechnikai megoldásokat alkalmazzuk, hogy pácienseink számára a legjobb ellátást biztosíthassuk. A Nyárfa Dent fogászati rendelőben professzionális és fájdalommentes fogtechnikai szolgáltatásokat kínálunk. Az elkötelezettségünk a minőség, a személyre szabott kezelés és a prevenció iránt lehetővé teszi, hogy minden páciensünk elégedetten távozzon tőlünk.

Mi is az a fogtechnika?

A fogtechnika  a fogak helyreállításával és esztétikai javításával foglalkozik. A fogtechnikusok speciális ismeretekkel és készségekkel rendelkeznek, hogy egyedi fogpótlásokat, fogmegtartó eszközöket és esztétikai megoldásokat készítsenek a fogorvosok által meghatározott szakszerű tervek alapján. A napjainkban használt minőségi anyagok már lehetővé teszik a természetes kinézetű és tartós fogpótlások létrehozását.

Az egyik legfontosabb fogtechnikai eljárás a fogpótlás. A fogpótlások lehetnek kivehetőek vagy rögzítettek. Az eljárás során szakembereink hiányzó fogakat helyettesítenek, vagy sérül fogakat állítanak helyre. A fogpótlások készítésekor a fogtechnikusok különféle anyagokat használhatnak, ezek közé tartozik például a porcelán és a különböző fémek. Az egyik legelterjedtebb fogpótlási megoldás a fogászati korona. Ez javítja a fog megjelenését, tartósságot és funkcionalitást biztosítva.

image 1

Az implantátumok is fontos szerepet játszanak a fogtechnikában. Az implantátumok olyan mesterséges foggyökeret jelentenek, amelyeket a fogínybe helyeznek. Ezekre az implantátumokra fogpótlások, például koronák vagy hídak rögzíthetők, hogy helyettesítsék a hiányzó fogakat. Az implantátumok rendkívül tartósak és természetes kinézetűek, hozzájárulva páciensek magabiztos mosolyához és az étkezési funkciók helyreállításához.

Az esztétikai fogtechnika fontos terület, mely magában foglalja a fogak fehérítését, a fogformázást és más eljárásokat, amelyek célja a mosoly esztétikai megjelenésének javítása. A fogtechnikusok különleges figyelmet fordítanak a fogak színének és alakjának tökéletesítésére, hogy természetes és szép eredményeket érjenek el.

Miért válassz minket?

A Nyárfa Dent fogászati rendelőt különlegessé teszi, hogy rendelkezünk a legmodernebb technológiával és olyan elismert szakemberekkel, akik naprakészek a legújabb fogászati eljárásokban. A folyamat során részletesen megvizsgálják páciensek fogait és igényeit, majd személyre szabott fogpótlásokat és más esztétikai megoldásokat valósítanak meg. A Nyárfa Dentben azért dolgozunk, hogy páciensei elégedettek legyenek és önbizalommal mosolyogjanak.

További bejegyzéseink

Mit érdemes tudnod a fogfehérítésről?

A fogfehérítés egy rendkívül nagy népszerűségnek örvendő szájhigiéniai szolgáltatás. Épp ezért pácienseink, fogorvosi rendelőnkben különböző fogfehérítési módszerek közül választhatják ki számukra megfelelőt. Akár már a 1-1,5 órás kezelés alatt is látványos eredmény érhető el.

Parodontológia – Az Igazi Csapatmunka

A parodontológia az a fogászati szakterület, amely a fogágy betegségeinek megelőzésével és kezelésével foglalkozik. A fogágyat érintő betegségeknek széles a skálája, az ínyvérzéstől kezdve, a fogelvesztéshez vezető fogágybetegségig.