Tel.: +3630/59-559-42           e-mail: info@nyarfadent.hu

1946488

Tel.: +3630/59-559-42          

Mi tesz egy fogorvosi rendelőt kiválóvá?

Fogorvoshoz járni nem csupán esztétikai okokból, hanem az általános egészség megőrzése szempontjából is nagyon fontos. A megfelelő szájhigiéniai szokások kialakítása és az esetlegesen felmerülő fogászati problémák kezelése, hozzájárul az általános egészség fenntartásához. Érdemes olyan rendelőt választani, ahol a kiváló szakembereken és modern technológiákon túl, barátságos környezet és légkör vár.

Szakmai odafigyelés és rendszeresség

A rendelőben gyakran tapasztaljuk, hogy sokan addig halogatják a fogorvos felkeresését, ameddig lehetséges. Azaz akkor jelentkeznek csak be, ha már valamilyen problémát tapasztalnak, esetleg fájdalmat éreznek. Pedig a megfelelő szájhigiénia és fogak egészségének megőrzése szempontjából nagyon fontos a rendszeres prevenciós vizsgálat.

Több szempontból is előnyös, ha van egy állandó fogorvosunk, akiben megbízunk és rendszeresen látogatjuk. Egyrészt ő szakmailag tisztában van az előzményekkel, hogy milyen problémáink voltak korábban és ezekre milyen kezeléseket kaptunk. Másrészt, a korábbi élmények és (jó) tapasztalatok miatt már kialakult a bizalom, amely segíthet, hogy kevésbé érezzük kiszolgáltatottnak, kellemetlennek a szituációt. 

fogászat

Barátságos légkör, jó hangulat

Mi lehet egy jó fogorvosi rendelő ismérve? Természetesen a szakmai felkészültség az első, azonban a jó légkör és kellemes hangulat sokat elárul az adott munkahelyről. A barátságos légkör már a váróteremben való odafigyeléssel kezdődik. A figyelmes kollegák és a kellemes környezet mind azt segíti elő, hogy a páciens minél komfortosabban érezze magát a rendelőben.

Ehhez nagymértékben hozzájárulnak az empatikus és figyelmes fogorvosok, akik amellett, hogy körültekintően és pontosan dolgoznak, odafigyelnek a páciensek egyéni igényeire is. Az orvos-beteg kapcsolat egyik legfontosabb része a megfelelő kommunikáció, amely mind a diagnózis felállításánál, mind a kezelés alatt segítheti a pácienst.

Ahol a páciens az első

Mi, a NyárFa Dent fogorvosi rendelőben, igazi csapatként dolgozunk együtt azon, hogy a lehető legjobb módszerek és legújabb technológiák segítségével oldjuk meg az akár több szakterületet is érintő fogászati problémákat. A rendelőnk elsősorban a prevenciós fogászatot képviseli, hisszük, hogy ez a legolcsóbb és legeredményesebb befektetés. Nagyon fontosnak tartjuk a páciensközpontú gondolkodásmódot, ennek mentén igyekszünk stresszmentes, barátságos környezetet teremteni. Célunk, hogy a hozzánk érkezők megtapasztalják a nálunk lévő nyugodt, családias légkört, ahol valóban a páciens az első!

Ha eddig féltél a fogorvostól, most arra bátorítunk, hogy gyere el hozzánk a NyárFa Dent-be! Kollegáink a szakmai kiválóság mellett, empátiával és figyelemmel várják pácienseiket.

További bejegyzéseink

Mindent az orvosi fogfehérítésről!

Az orvosi fogfehérítés nem egy bonyolult művelet. Rendkívül egyszerű, mindennapos beavatkozás, aminek hatására hófehér fogakkal térhetsz haza a rendelőből. Sokkal tartósabb, mint az otthoni, házi praktikák, ám sok a vele kapcsolatos tévhit is. Bemutatjuk most, mire kell számítanod, ha emellett döntesz.

Mindent a bölcsességfogakról!

Miért érdemel kitüntetett figyelmet a bölcsességfogunk, amit tulajdonképpen nem is használunk? Az evolúció során sokat változott az emberek állkapcsa. Míg régen a legtöbbjüknek elegendő hely volt ahhoz, hogy a bölcsességfogaik megfelelően kinőjenek, manapság már legtöbbjüknek jóval kisebb és keskenyebb az állcsontja, így a plusz fogak kevésbé férnek el. Mit érdemes tudni az eltávolításáról és a helyes kezelésükről?

Az all-on-4 implantátum előnyei és felhelyezése

Több mint 30 éve bizonyítja hatékonyságát az all-on-4 implantációs technika, amely idő – és anyagbeli megtakarítást is eredményez. Sajnos sokan félnek a beavatkozástól, ugyanis például elsorvadt csont hiánya miatt nem mernek belevágni egy hosszadalmas és drága csontpótlásos-implantációs procedúrába. Az all-on-4 kezelés éppen ezeknek a pácienseknek lett kitalálva, hiszen egyetlen műtéttel, akár jelentős csonthiány esetén is alkalmazható.