Tel.: +3630/59-559-42           e-mail: info@nyarfadent.hu

1946488

Tel.: +3630/59-559-42          

Külön programot indítottunk a fogmosás oktatására!

A megfelelő minőségű otthoni szájápolás rendkívül fontos a fogak egészsége érdekében. Habár a legtöbben legjobb tudásuknak megfelelően foglalkoznak a fogaik ápolásával, ez nem mindig elegendő. Rengeteg ellentmondásos információ lelhető fel az interneten a témában, illetve a már régóta berögzült szokások is sokszor akadályozhatják az embereket.

Mi, a Nyárfa Dentnél külön programot indítottunk a fogmosás oktatására! Hogy miért is van erre szükség? Te tanultad valaha tudatosan a fogmosást? Anélkül honnan is tudnád biztosan, hogy mire van szükséged pontosan? Csapatunk ebben segít neked, hogy nekünk kevesebb munkák legyen a jövőben!

A dentálhigiénia fontos alapja a fogászati egészség megőrzésének, ezért dentálhigiénikusaink szorosan együttműködnek a fogszakororvosainkkal. Nálunk bátran felteheted kérdéseidet, egyik sem felesleges! A célunk az edukáció és az információ átadás, így természetes, hogy mikor hozzánk érkezel, még nem tudsz mindent.

Ha elhatároztad magad, mindenképpen hozd magaddal gyermekedet is, hiszen a tudatosságot nem lehet elég korán elkezdeni! Dentálhigiénikusunk egyszerre két fővel tudnak foglalkozni, így érdemes párban érkezni!

Ez az alkalom kiváló lehet…

  • anya – lánya
  • apa – fia
  • testvérpár
  • párok, házastársak
  • barátok és barátnők…

részére.

Miért fontos még gyermekkorban elkezdeni az edukációt?

Mindenek előtt, egy negatív fogászati élmény akár egy egész életre meghatározhatja az ember viszonyát a fogászati rendelőkhöz, akár még felnőttkorban is találkozhatunk a gyermekként belénk ivódott megmagyarázhatatlan félelemmel. De nem kell, hogy így legyen!  Az első találkozás nagyon fontos, épp ezért érdemes megtalálni azt a rendelőt, ahol kellő türelemmel és empátiával tudnak fordulni a még bizonytalan gyermekek felé. Mi hiszünk abban, hogy a bizalom kialakítása a legfontosabb, még ha több időbe telik is!

Az sem utolsó szempont, hogy sokkal könnyebb az alapokról építkezni, mint a berögzült rossz szokásokat megváltoztatni. Egy gyermek tiszta lap, így számára még nem fog nehézséget okozni az, hogy más emlékek élnek benne bizonyos dolgokról, még nincsen negatív hatással rá az online tér vagy a különböző vélemények találkozása. Azért érdemes elhoznod hozzánk a gyermekeid, hogy nekik már ne kelljen ugyan azokkal a nehézségekkel szembesülniük, mint neked!

Nagy szeretettel és professzionális szakértelemmel várunk titeket rendelőnkben, hiszen mi azért vagyunk, hogy nektek segítsünk!

További bejegyzéseink

Lépj velünk kapcsolatba!

Első alkalom általában a beszélgetésé. Meghallgatjuk igényeidet, majd
közösen állítunk fel egy szakmailag helytálló kezelési tervet Neked!
Persze, ha fájdalmad van, segítünk azonnal!