Tel.: +3630/59-559-42           e-mail: info@nyarfadent.hu

1946488

Tel.: +3630/59-559-42          

Implantátum behelyezés Győrben

Implantátum oktató
Implantátum oktató
Implantátum behelyezés Győr – Szájsebész – Dr Nyárády Zoltán

Ha fogpótlás, akkor a legjobb megoldás az implantátum behelyezés. Az implantátum behelyezés 3D CBCT segítségével és digitális implantátum tervező szoftver és navigációs rendszer segítségével történik. Hogy a fogpótlás, korona alakja, formája és helye az legyen, amit közösen előre megterveztünk Veled!

A fogászati implantátumok a lehető természetesen tudják helyettesíteni a hiányzó fogakat.

Visszaadják a rágás örömét!

Hatalmas tapasztalatunk van az implantáció terén.

Szájsebészünk, Dr. Nyárády Zoltán 27 év szájsebészeti tapasztalattal bír, az utóbbi 15 év alatt, több mint 10.000 sikeresen behelyezett implantátum fűződik a nevéhez.

Szabad kézzel történő implnatátum behelyezést is tökéletesre fejlesztette az elmúlt évek alatt, de manapság a rohamosan fejlődő digitális világ bármilyen hihetetlen, az implantológiában is betört. Lépést kell vele tartani, és minden előnyét ki kell használni. rEbben a NyárFa Dent fogászat az élen jár! X- Guide rendszerünk egyedülálló a megyében. Ez egy élőben vezérelt digitális navigációs rendszer, ami gyakorlatilag vezeti a rutinos szájsebészünk kezét. Alapja, mint minden pontos implantáció behelyezésnek, a gondos tervezés. Tudatosan kerüljük a csak ott van csontod kifejezéseket. Mindig oda kerül behelyezésre az implantátum, ahova és ahogy kell. Visszafelé kell tervezni! Először a hiányzó fog alakját és pozícióját, majd ehhez az implantátumot! Ehhez kiválóan működő csapatmunka szükséges a fogászati szakterületet képviselő szakorvosaink részéről!

További bejegyzéseink

Lépj velünk kapcsolatba!

Első alkalom általában a beszélgetésé. Meghallgatjuk igényeidet, majd
közösen állítunk fel egy szakmailag helytálló kezelési tervet Neked!
Persze, ha fájdalmad van, segítünk azonnal!