Tel.: +3630/59-559-42           e-mail: info@nyarfadent.hu

1946488

Tel.: +3630/59-559-42          

Implantáció fogpótlás vagy híd- egy fog pótlása

fajdalommentes érzéstelenítés Quick Sleeper NyárFa Dent implantáció fogpótlás fogászat Győr

Implantáció fogpótlás – egy fog pótlási lehetőségei

Inkább fiatalabb korosztályt érinti az a gyakori kiindulási helyzet, hogy egy fog pótlására érkeznek hozzánk. Implantáció fogpótlási technikát javaslunk főleg neki, hogy miért is? Az alábbiakban összegyűjtöttük az érveket és ellenérveket az implantátum fogpótlás mellett és ellen:

Hagyományos technika- 3 tagú híd

Hídpótlással íveljük át a foghiányt. Akkor javasoljuk, az implantáció helyett, ha hídcserére érkezik hozzánk és a foghiány melletti fogak már le vannak csiszolva. Gyönyörű, természetes hatású cirkónium kerámia hidakat készítünk Neked!
Ez a régi technikát csak kivételes esetekben választjuk megoldásnak. Fogászati rendelőnk az egészséges, saját fogak híve!
Sajnos az a sok éves tapasztalatunk, hogy ha egy fogat egyszer lecsiszolunk, akkor elkezd ketyegni visszafelé egy óra, ami az élettartalmát mutatja. általában 8-10 évente cserére szorul. Gyakran tisztíthatatlan felszíneken a lecsiszolt csonk újra romlik, gyökérkezelésre, újbóli tömésekre szorul.
Régi híd levágásakor, hídcsere alkalmával, azt tapasztaljuk, hogy a hidat tartó pillérfog menthetetlen, el kell távolítani.

Implantáció fogpótlás – szóló korona 

Egészséges fogak lecsiszolását nem feltétlenül javasoljuk, hisz mindenki érdeke, hogy saját fogai minél tovább épek maradjanak. Miért csiszolnánk le róla a zománcot? Miért indítanánk el egy olyan folyamatot, ami 90%-ban a fog szép lassú elvesztéséhez vezet?
Manapság az implantátum fogpótlás a tökéletes, hosszútávú megoldás!
Belegondoltál abba, hogy az implantátum fogpótlás ára szinte megegyezik egy 3 tagú esztétikus híd költségeivel?

További bejegyzéseink

Lépj velünk kapcsolatba!

Első alkalom általában a beszélgetésé. Meghallgatjuk igényeidet, majd
közösen állítunk fel egy szakmailag helytálló kezelési tervet Neked!
Persze, ha fájdalmad van, segítünk azonnal!