Tel.: +3630/59-559-42           e-mail: info@nyarfadent.hu

1946488

Tel.: +3630/59-559-42          

fogorvos Győr- Implantáció digitálisan

Implantátum behelyezése fogorvos Győr szájsebészet NyárFa Dent bölcsességfog eltávolítás

Fogorvos Győr- Implantáció digitálisan

Belegondoltál, hogy a digitális fogorvos Győr területén van? Ha visszatart a gondolat, hogy kivehető fogsort viselj, de igényed van a teljes értékű étkezésre, akkor minden esetben a fogászati implantációt ajánljuk Neked! Véget vetünk a körülbelülinek! Mi biztosra megyünk az implantáció behelyezésének pozíciója terén is! Azt hallottad, hogy nincs elég csontod? Készítünk egy CB-CT-t, ami alapján szájsebész szakorvosunk pontosan tájékoztat lehetőségedről. Egyedi, precíz, 3D-s kezelési tervet készítünk Neked az implantáció menetéről! Mindenre van megoldás, nincs lehetetlenül kevés csont. Dr. Nyárády Zoltán szájsebész fogorvos Győrben, számtalan technikát alkalmaz az implantációs fogpótlások területén. Mindezt a Nobel Biocare által kifejlesztett navigáció segítségével egészíti ki.
Csontpótlással, modern, innovatív felfogású szájsebészeti technikákkal, az esetek 99 százalékában lehetőség van fogászati implantációra.

Fogorvos Győr- Digitális X-Guide navigáció

Hallottál már az X-Guide rendszerről? Aktívan, élőben segíti a szájsebésznek milliméter pontossággal behelyezni az implantátumot az előre megtervezett pozícióba. Kevés csontkínálat esetén is maximális sikert tudunk elérni! A digitális navigáció használható szóló implantátum behelyezésénél és összetett tudást igénylő, fogatlan pácienseken segítő, All-on-4 technika alkalmazásánál is.

Váltsd fel a Kivehető fogpótlás!

A mosolyzónában meglévő fogakhoz rögzítjük a kivehető fogsort. A szájpadláson vagy a nyelv felől a fogpótlás össze van kötve egy öntött fém lemezzel. Kiváló alternatíva minden esetben, ha őrlő fogat kell pótolni, de implantátum behelyezésére egészségügyi okok miatt nincs lehetőség.
Merj váltani egy és minőségi életed étkezés és önbizalom területén visszakapod!
Hallgasd meg lehetőségeidet, szívesen elmondjuk Neked!

További bejegyzéseink

Lépj velünk kapcsolatba!

Első alkalom általában a beszélgetésé. Meghallgatjuk igényeidet, majd
közösen állítunk fel egy szakmailag helytálló kezelési tervet Neked!
Persze, ha fájdalmad van, segítünk azonnal!