Tel.: +3630/59-559-42           e-mail: info@nyarfadent.hu

1946488

Tel.: +3630/59-559-42          

Fogatlanság megoldása 24 óra alatt?!

A fogatlanság sajnos könnyen megkeserítheti az ember életét. Bizonyos helyzetekben előtérbe kerülhet a kilátástalanság, de van lehetőség a fogpótlásra! Sokan sajnos nem mernek segítséget kérni, úgy gondolják, hogy idővel megtanulhatnak együtt élni a fájdalommal és a nehézségekkel, pedig erre nincs szükség! Sose félj segítséget kérni, hiszen mi Győrben azért dolgozunk, korszerű szájsebészeti beavatkozásokkal javíthassunk pácienseink életminőségén.

A teljes foghiány kezelésrére az All-on-4 implantáció jelentheti az egyik legelőnyösebb megoldást. Nem csak gyors és hatékony, de hosszú távú megbízhatósága is igazolt. Ez köszönhető a minőségi anyag használatának, illetve a bizonyos feltételekkel érvényesíthető komplex garanciának is. Nobel Biocare vagy Bredent implantátum használata esetén életre szóló garancia jár!

A NyárFa Dent győri magánszájsebészeit rendelőjében prémium implatátumokat használunk. Nem ismerünk kompromisszumot szakmai és tárgyi feltételek terén! Így biztosítjuk Pácienseink hosszútávú elégedettségét.

Hogy melyek az All-on-4 implantáció előnyei? 

  • Mindössze 24 óra alatt elkészíthető a hosszútávú, ideiglenes fix fogsorhíd
  • Kismértékű csontállomány sem jelent problémát, csontpótlás nélkül elvégezhető
  • Általában nincs szükség átmeneti kivehető fogsorra!
  • Meglévő, pontos fogsorával is tudunk dolgozni
  • Mindössze egy szájsebészeti beavatkozás elegendő teljes fix fogpótlás készítésekor

Az All-on-4 implantációnak köszönhetően mindössze 24 óra alatt elkészíthető a hosszútávú, ideiglenes fix fogsorhíd. Ez a megoldás egyik napról a másikra visszaadhatja az étkezések élvezeti értékét és lehetőséget biztosít arra, hogy végre újra magabiztosan mosolyoghass!

A Nyárfa Dentnél arra törekszünk, hogy támogassuk szakembereink fejlődését, így idén novemberben két dentálhigénikus és két orvos vett részt a Nobel All-on-4 2 napos kurzusán. Az eseményre nemzetközi előadók érkeztek a Malo Klinikáról.

Dentálhigénikusaink az implantatumon rögzített fix fogsor tisztítási protokollját sajátították el és gyakorolták be, amit be is vezetünk rendelőnkben. Fogpótlástan szakorvosaink pedig az All-on-4 azonnali és végleges terhelésének apró trükkjeivel egészítették ki tudásukat, amelyeket már a gyakorlatba is sikerült átültetni.

További bejegyzéseink

Lépj velünk kapcsolatba!

Első alkalom általában a beszélgetésé. Meghallgatjuk igényeidet, majd
közösen állítunk fel egy szakmailag helytálló kezelési tervet Neked!
Persze, ha fájdalmad van, segítünk azonnal!