Tel.: +3630/59-559-42           e-mail: info@nyarfadent.hu

1946488

Tel.: +3630/59-559-42          

Fájdalommentes kezelések- szorongó pácienseknek is

A NyárFa Dent fogorvosi csapata figyel Rád! Fájdalommentes kezelések a Quick Sleeper érzéstelenítő géppel.

Az izgalom a legnagyobb!
Helyi érzéstelenítésben, kellemetlen lágy rész zsibbadás nélkül, fájdalommentesen, életkortól függetlenül.
Műtét után pácienseink megkönnyebbülve kérdezik: “Csak ennyi volt?”
Igen. Csak ennyi! 🙂
A félelem természetes emberi reakció, ha az ember kiszolgáltatott helyzetbe kerül. Erős fény és hanghatások mellett, mozdulatlanul nyitott szájjal lenni senki sem szeret.
A mai legmodernebb technikákkal, fájdalommentes érzéstelenítéssel még a gyulladt fogak kezelése, a fogeltávolítások és az implantátum beültetése is teljesen fájdalommentes. Tehát a fogorvoslás nálunk teljesen fájdalommentes.
Minden fejben dől el. Ebben tudunk a legtöbbet segíteni Neked!
Barátságos, családias légkörrel várjuk Téged és családodat! Mosolygós, vidám csapatunk hangulata átragad rád. Bátorságot öntünk minden szorongó páciensünkbe!
Meghallgatjuk aggodalmaidat, közösen keresünk problémáidra megoldást. Nagyobb beavatkozások előtt, például implantációk, időt adunk arra, hogy otthonodban átgondolhasd a fogorvosi székben elhangzott információkat.
Figyelünk, hogy ne hozzuk Téged kényszerhelyzetbe!

További bejegyzéseink

Mindent az orvosi fogfehérítésről!

Az orvosi fogfehérítés nem egy bonyolult művelet. Rendkívül egyszerű, mindennapos beavatkozás, aminek hatására hófehér fogakkal térhetsz haza a rendelőből. Sokkal tartósabb, mint az otthoni, házi praktikák, ám sok a vele kapcsolatos tévhit is. Bemutatjuk most, mire kell számítanod, ha emellett döntesz.

Mindent a bölcsességfogakról!

Miért érdemel kitüntetett figyelmet a bölcsességfogunk, amit tulajdonképpen nem is használunk? Az evolúció során sokat változott az emberek állkapcsa. Míg régen a legtöbbjüknek elegendő hely volt ahhoz, hogy a bölcsességfogaik megfelelően kinőjenek, manapság már legtöbbjüknek jóval kisebb és keskenyebb az állcsontja, így a plusz fogak kevésbé férnek el. Mit érdemes tudni az eltávolításáról és a helyes kezelésükről?

Az all-on-4 implantátum előnyei és felhelyezése

Több mint 30 éve bizonyítja hatékonyságát az all-on-4 implantációs technika, amely idő – és anyagbeli megtakarítást is eredményez. Sajnos sokan félnek a beavatkozástól, ugyanis például elsorvadt csont hiánya miatt nem mernek belevágni egy hosszadalmas és drága csontpótlásos-implantációs procedúrába. Az all-on-4 kezelés éppen ezeknek a pácienseknek lett kitalálva, hiszen egyetlen műtéttel, akár jelentős csonthiány esetén is alkalmazható.