Tel.: +3630/59-559-42           e-mail: info@nyarfadent.hu

1946488

Tel.: +3630/59-559-42          

Fájdalommentes kezelések- szorongó pácienseknek is

A NyárFa Dent fogorvosi csapata figyel Rád! Fájdalommentes kezelések a Quick Sleeper érzéstelenítő géppel.

Az izgalom a legnagyobb!
Helyi érzéstelenítésben, kellemetlen lágy rész zsibbadás nélkül, fájdalommentesen, életkortól függetlenül.
Műtét után pácienseink megkönnyebbülve kérdezik: “Csak ennyi volt?”
Igen. Csak ennyi! 🙂
A félelem természetes emberi reakció, ha az ember kiszolgáltatott helyzetbe kerül. Erős fény és hanghatások mellett, mozdulatlanul nyitott szájjal lenni senki sem szeret.
A mai legmodernebb technikákkal, fájdalommentes érzéstelenítéssel még a gyulladt fogak kezelése, a fogeltávolítások és az implantátum beültetése is teljesen fájdalommentes. Tehát a fogorvoslás nálunk teljesen fájdalommentes.
Minden fejben dől el. Ebben tudunk a legtöbbet segíteni Neked!
Barátságos, családias légkörrel várjuk Téged és családodat! Mosolygós, vidám csapatunk hangulata átragad rád. Bátorságot öntünk minden szorongó páciensünkbe!
Meghallgatjuk aggodalmaidat, közösen keresünk problémáidra megoldást. Nagyobb beavatkozások előtt, például implantációk, időt adunk arra, hogy otthonodban átgondolhasd a fogorvosi székben elhangzott információkat.
Figyelünk, hogy ne hozzuk Téged kényszerhelyzetbe!

További bejegyzéseink

Mit érdemes tudnod a fogfehérítésről?

A fogfehérítés egy rendkívül nagy népszerűségnek örvendő szájhigiéniai szolgáltatás. Épp ezért pácienseink, fogorvosi rendelőnkben különböző fogfehérítési módszerek közül választhatják ki számukra megfelelőt. Akár már a 1-1,5 órás kezelés alatt is látványos eredmény érhető el.

Parodontológia – Az Igazi Csapatmunka

A parodontológia az a fogászati szakterület, amely a fogágy betegségeinek megelőzésével és kezelésével foglalkozik. A fogágyat érintő betegségeknek széles a skálája, az ínyvérzéstől kezdve, a fogelvesztéshez vezető fogágybetegségig.