Tel.: +3630/59-559-42           e-mail: info@nyarfadent.hu

1946488

Tel.: +3630/59-559-42          

Fájdalommentes kezelések- szorongó pácienseknek is

bölcsességfog eltávolítása Győri Implantátum Center szájsebészet fájdalommentes

A NyárFa Dent fogorvosi csapata figyel Rád! Fájdalommentes kezelések a Quick Sleeper érzéstelenítő géppel.

Az izgalom a legnagyobb! Helyi érzéstelenítésben, kellemetlen lágy rész zsibbadás nélkül, fájdalommentesen, életkortól függetlenül. Műtét vagy fogorvosi beavatkozások után pácienseink megkönnyebbülve kérdezik:

“Csak ennyi volt?”

Igen. Csak ennyi! 🙂

A félelem természetes emberi reakció, ha az ember kiszolgáltatott helyzetbe kerül. Erős fény és hanghatások mellett, mozdulatlanul nyitott szájjal lenni senki sem szeret. A mai legmodernebb technikákkal, fájdalommentes érzéstelenítéssel még a gyulladt fogak kezelése, a fogeltávolítások és az implantátum beültetése is teljesen fájdalommentes. Tehát a fogorvoslás nálunk teljesen fájdalommentes. Minden fejben dől el. Ebben tudunk a legtöbbet segíteni Neked! Barátságos, családias légkörrel várjuk Téged és családodat! Mosolygós, vidám csapatunk hangulata átragad rád. Bátorságot öntünk minden szorongó páciensünkbe!

Meghallgatjuk aggodalmaidat, közösen keresünk problémáidra megoldást. Nagyobb beavatkozások előtt, például implantációk, időt adunk arra, hogy otthonodban átgondolhasd a fogorvosi székben elhangzott információkat.

Figyelünk, hogy ne hozzuk Téged kényszerhelyzetbe!

A legnagyobb elismerés és egyben visszajelzés számunkra, hogy Ti, Pácienseink egymásnak ajánljátok fogorvosi rendelőnket! Győr számos családjának vagyunk fájdalommentes fogászata korosztálytól függetlenül! Büszkék vagyunk arra, hogy győri fogorvosi rendelőnk 3 év alatt több, mint 4500 páciensnek segített és pozitív vélemények sorát kapjuk Tőletek! Ez ad erőt és lendületet a folytatáshoz, az eredményes, minőségi és precíz munkavégzéshez! Csapatunk minden tagja folyamatos továbbképzésen vesz részt, hogy Nektek a legmodernebb eszközökkel és technikákkal tudjuk a fogászat csúcsát nyújtani!

 

További bejegyzéseink

Lépj velünk kapcsolatba!

Első alkalom általában a beszélgetésé. Meghallgatjuk igényeidet, majd
közösen állítunk fel egy szakmailag helytálló kezelési tervet Neked!
Persze, ha fájdalmad van, segítünk azonnal!