Tel.: +3630/59-559-42           e-mail: info@nyarfadent.hu

1946488

Tel.: +3630/59-559-42          

Csontpótlás- miért is kell?

Csontpótlás
Csontpótlás
Szájsebészet- Győr- Csontpótlás- Sinus lift

Csontpótláshoz, csontpótló anyag használata lehetőséget biztosít fix, rögzített fogpótlás elkészítéséhez olyan páciensek számára is, akiknél a hiányzó fog hosszú ideig nem lett fogászati implantátummal pótolva. Csontpótlás viszont nem mindig szükséges.

A csont fogelvesztés követően folyamatosan visszahúzódik, csökken a vastagsága és a magassága is, így csontpótlásra lesz szükség.

Ahhoz, hogy egy implantátum beültethető legyen, minimum 5 mm vastag és 8 mm magas csontra van szükség.

Ha ez nem áll szájsebészünk rendelkezésére, csontpótló anyag használatával képesek vagyunk csontot építeni.

Minimálinvazív szájsebészeti technikák alkalmazásával, Dr. Nyárády Zoltán szájsebész, nyitott vagy zárt sinus liftet, azaz arcüregemelést és csonttágítást és saját csont transzplantációt is alkalmaz csontpótlás technikái közül. Az All-on 4 technikáról olvass többet implantcentrum aloldalunkon!

Pácienseink 99%-nak lehetséges fogászati implantátumot beültetni!

További bejegyzéseink

Mit érdemes tudnod a fogfehérítésről?

A fogfehérítés egy rendkívül nagy népszerűségnek örvendő szájhigiéniai szolgáltatás. Épp ezért pácienseink, fogorvosi rendelőnkben különböző fogfehérítési módszerek közül választhatják ki számukra megfelelőt. Akár már a 1-1,5 órás kezelés alatt is látványos eredmény érhető el.

Parodontológia – Az Igazi Csapatmunka

A parodontológia az a fogászati szakterület, amely a fogágy betegségeinek megelőzésével és kezelésével foglalkozik. A fogágyat érintő betegségeknek széles a skálája, az ínyvérzéstől kezdve, a fogelvesztéshez vezető fogágybetegségig.