Tel.: +3630/59-559-42           e-mail: info@nyarfadent.hu

1946488

Tel.: +3630/59-559-42          

Csontpótlás- miért is kell?

Csontpótlás
Csontpótlás
Szájsebészet- Győr- Csontpótlás- Sinus lift

Csontpótláshoz, csontpótló anyag használata lehetőséget biztosít fix, rögzített fogpótlás elkészítéséhez olyan páciensek számára is, akiknél a hiányzó fog hosszú ideig nem lett fogászati implantátummal pótolva. Csontpótlás viszont nem mindig szükséges.

A csont fogelvesztés követően folyamatosan visszahúzódik, csökken a vastagsága és a magassága is, így csontpótlásra lesz szükség.

Ahhoz, hogy egy implantátum beültethető legyen, minimum 5 mm vastag és 8 mm magas csontra van szükség.

Ha ez nem áll szájsebészünk rendelkezésére, csontpótló anyag használatával képesek vagyunk csontot építeni.

Minimálinvazív szájsebészeti technikák alkalmazásával, Dr. Nyárády Zoltán szájsebész, nyitott vagy zárt sinus liftet, azaz arcüregemelést és csonttágítást és saját csont transzplantációt is alkalmaz csontpótlás technikái közül. Az All-on 4 technikáról olvass többet implantcentrum aloldalunkon!

Pácienseink 99%-nak lehetséges fogászati implantátumot beültetni!

Tudtad, hogy teljes fogatlanság esetén létezik olyan technika, amellyel elkerülheted a hosszadalmas és sokszor több műtéti napot igénybe vevő csontpótlást? Speciálisan behelyezett, digitálisan megtervezett FIX fogsort adunk neked 24 órán belül, hogy végleg elfelejtsd, vagy soha ne tudd meg, a kivehető pótlások használatának nehézségeit!

Nagyon sok páciensünk azzal keres fel minket, hogy kellemetlen neki társaságban étkezni. Nem mer harapni, mert fél attól, hogy ragasztó anyag ellenére is kifordul a szájából a fogsora. Szeretne jóízűen húsos ételeket fogyasztani, családjával étterembe ünnepi vacsorát fogyasztani. Minderre jelet megoldást az implantátumon rögzített fogsor! Több fajtája létezik. 4 implantátummal még a csontpótlás is elkerülhető. Érdeklődj nálunk lehetőségeidről!

További bejegyzéseink

Lépj velünk kapcsolatba!

Első alkalom általában a beszélgetésé. Meghallgatjuk igényeidet, majd
közösen állítunk fel egy szakmailag helytálló kezelési tervet Neked!
Persze, ha fájdalmad van, segítünk azonnal!