Tel.: +3630/59-559-42           e-mail: info@nyarfadent.hu

1946488

Tel.: +3630/59-559-42          

Csapategység a Nyárfa Dentnél

A december utolsó hete általában mindenkinél az évértékelésé és a lelassulásé. Mindannyain azon vagyunk, hogy összegezzük az előző év fontos eseményeit, illetve, hogy célokat fogalmazzunk meg a jövőre nézve. Mi sem teszünk másképp a Nyárfa Dentnél, hiszen egy folyamatos fejlődésre és építkezésre törekszünk, ehhez viszont elengedhetetlen a tervezés.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy már 4 éve folyamatosan bővülő fogorvosi és asszisztensi csapattal várjuk pácienseinket. Számunkra mindig a pácienseink az elsők. Épp ezért eszerint az alapvető szemléletmód alapján dolgoztunk egész évben, ez pedig a jövőben is biztosan így marad!

Talán elsőre nem is gondolnánk, hogy egy fogorvosi csapatban is a elengedhetetlen a csapatmunka. Pedig folyamatosan együtt és egymást segítve dolgozunk, teljes erőbedobással. Számunkra felbecsülhetetlen, hogy mindig számíthatunk egymásra, ez segít minket hozzá ahhoz, hogy sokkal professzionálisabb segítséget nyújthassunk a különböző panaszok megszüntetése érdekében. A csoportképről többek közt hiányzik Dr Fajzi Anna, akinek Dr Bús Gábor volt a tutora a Spektrum fogászaton.

Már sokan tudjátok, hogy filozófiánk a prevenció, mindig a precizitásra törekszünk. Célunk, hogy rendszeres kontrollok segítségével egy teljes és tartós fájdalommentesség legyen elérhető pácienseink számára. Hiszünk abban, hogy nekünk is érdekünk a megfelelő minőségű otthoni szájhigiénia, így nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legfontosabb információkat megosszuk pácienseinkkel.  Győri fogászatunkban csak magas minőségű anyagokat használunk annak érdekében, hogy egészséges fogazatú pácienseink állapotát szinten tarthassuk, a rehabilitáción átesett pácienseinknek pedig folyamatos kontroll lehetőséget biztosíthassunk.

Talán akik már ismernek minket tudják, hogy mi hiszünk a mosoly és a bátorítás erejében és egymás munkáját is ebben a szellemben segítjük. Rendszeresen dolgozunk azon, hogy ne csak szakemberként, hanem kollégaként is támogathassuk egymást, így rendszeresen tartunk csapatépítő programokat.

Bízunk abban, hogy jövőre sikerül majd tovább vinni azt, amit eddig elértünk, egy dolog azonban garantáltan sosem változik majd. Hozzánk mindig fordulhattok panaszaitokkal és kérdéseitekkel!

További bejegyzéseink

Lépj velünk kapcsolatba!

Első alkalom általában a beszélgetésé. Meghallgatjuk igényeidet, majd
közösen állítunk fel egy szakmailag helytálló kezelési tervet Neked!
Persze, ha fájdalmad van, segítünk azonnal!